توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو| دیروز در بازار آهن شادآباد تهران چه گذشت؟

  • کد خبر: ۱۳۵۲۳۰
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
  • ۱
ویدئو| دیروز در بازار آهن شادآباد تهران چه گذشت؟
در این ویدئو روایتی از منظر ماموران نیروی انتظامی از آنچه روز چهارشنبه در منطقه بازار آهن شادآباد تهران رخ داد، ارائه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته تعدادی از عناصر اغتشاشگر با تحریک معاندین، در بازار آهن شادآباد تهران اقدام به تهدید و تحریک کسبه مبنی بر تعطیلی و ممانعت از فعالیت بازار و واحد‌های صنفی کرده بودند که کسبه و متصدیان صنفی از همراهی با آنان خودداری کردند.

در ادامه نیز نیرو‌های امنیتی، نظامی و بسیج با اقتدار در این محل حاضر و ضمن شناسایی عناصر اغتشاشگران اقدام به دستگیری آن‌ها کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این رابطه مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: به دنبال عدم همکاری بازاریان چند نفر از اغتشاشگران با استفاده از سلاح اقدام به زخمی کردن ۵ نفر از شهروندان کرده و بلافاصله قصد متواری شدن داشتند که با حضور عوامل انتظامی ۲۰ نفر از آنان شناسایی و دستگیر شدند.

لازم به ذکر است پیگیری‌های لازم جهت شناسایی و دستگیری دیگر مرتبطین احتمالی همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 376
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۷
0
0
خسارات وارده به این بندگان خدا راباید ازسلیبرتیهای خائن ووطن فروش گرفت،تاکی بایدمسامحه کرد.....!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->